HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

ÚJABB SZÍNFOLT VERESEGYHÁZ SPORT PALETTÁJÁN

2009.02.17. 21:55 :: Horváth Zalán

Megköszönve és kihasználva a DRAGO-JÉGPÁLYA kínálta lehetőséget, február 14-én gyorskorcsolya versenyt rendeztünk a város és a környék fiataljainak és idősebbjeinek. A szervezők úgy gondolták, hogy első alkalommal jó, ha 10-15 jelentkező lesz, aki vállalkozik arra, hogy versenyszerűen is megmérkőzzék. Nagyot csalódtunk, de szerencsére kellemesen, ugyan is 21 hölgy és 24 úr, vagyis összesen 45 fő vett részt az eseményen, amelyre az érmeket a város önkormányzata biztosította.

Megtisztelte a rendezvényt, és az érmeket átadta Pásztor Béla polgármester úr, és Grúber Mihály, a sportbizottság elnöke.

A szervező köszönetet mond a lebonyolításban nyújtott segítségért Lencsésné Tóth Ágnesnek, Szalma Róbertnek és Varró Lászlónak.

Szólj hozzá!

Címkék: korcsolya jégpálya

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr45949531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása