HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

A bajnokság állása

2008.11.04. 16:38 :: Kiss Péter

Az utóbbi időben elmaradtak a férfi kézilabda csapatról szóló híreim,ezért ezt most pótolom.A felnőtt csapat 8 mérkőzésből 7-t nyert,egyet vesztett és jelenleg 14 ponttal vezeti a tabellát.Az ifjúsági csapat a 8 mérkőzésből 4-t nyert,4-t vesztett és 8 ponttal jelenleg a 4. helyen áll,ami még pont felsőházi rájátszást ér.

Most hétvégén szabadnaposak vagyunk,a következő mérkőzést jövő vasárnap(nov.16.) a veresi sportpályán játsszuk az Erdőkertes csapata ellen.Az ifi mérkőzés 10 órakor,a felnőtt mérkőzés 11:45-kor kezdődik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr43749598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása