HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Költészet napja a Bokréta dűlőn, 2010-04-10, 14:00

2010.03.22. 19:29 :: Horváth Zalán

Barátsággal értesítjük ez évben is megrendezzük Veresegyházon a Költészet napját , melynek helyszínéűl a Bokréta dülőt , a Katonai Hagyományőrző Egyesület lovas tanyáját választottuk , ahova ezennel szeretettel meghívjuk.

Társrendezők : a Veresegyházi Hagyományőrző Népi Együttes , vm. a Veresegyházi Katonai Hagyományőrző Egyesület és a Bokréta néptánc eggyüttes.

Nagy öröm lenne számunkra , ha minél többen elhoznák kedvenc versüket /akár többet is / és azt elmondanák , felolvasnák vagy hangszerkísérettel , vagy csak úgy , elénekelnék.

Rajzolni , festeni szerető barátainknak felajánljuk , készítsenek a helyszínen /vagy akár otthon és hozzák magukkal/ versillusztrációkat, melyeket a rendezvény idejére kiállítunk.

Tervezett program : versillusztrációk készítése , belépés ecsettel, festékkel , veresi költők,írók bemutatása, pajzs kiállítás, tűzgyújtás , körtánc, versek , dalok ...vacsora , virrasztás.

A háttérben folyamatosan gyönyörű lovak , lovasok ,karikás ostorok ,tülkök.

CD-ken népzene , versek.

Ugye eljön ?!

Szeretettel a rendező csoportok nevében , Illés Zoltán Agora kör

Látogassa meg az Agora kör honlapját!

Szólj hozzá!

Címkék: költészet agora

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr811860399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása