HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Új helyszínen nyílik a jégpálya

2008.11.27. 22:17 :: Horváth Zalán

Itt a tél, és ez azt jelenti, hogy hamarosan ismét nyílik a jégpálya Veresegyházon.
Ha minden a tervek szerint alakul, akkor Mikulásra, vagyis október 6-ra meg tudjuk nyitni a jégpályát, de már új helyen, hiszen a Budapesti útról átköltöztünk a Sportpályák mellé, ahol reményeink szerint hosszú távon méltó helye lesz a jeges sportok kedvelőit kiszolgáló létesítménynek. Jelen pillanatban még folynak a telepítési munkálatok, de jövő hét közepén már szeretnénk jeget fagyasztani.
Időközben már tervezzük az időbeosztásokat és programokat is. Az biztos, hogy a téli szünetben és a hétvégéken reggel 10:00-től este 8:00-ig a közönségkorié lesz jeg. Hétköznap délelőtt óvodai és iskolai oktatás fog zajlani, de lesz egyéni oktatás is kedden, csütörtökön. Minden este 8 és 10 között az amatőr hokisok edzhetnek, játszhatnak és természetesen ebben a szezonban is összemérhetik majd tudásukat a különböző csapatok az amatőr jégkorong tornán, akárcsak a jéghokis palánták, hiszen indul a hokisuli is és szeretnénk szupermini tornát is rendezni a legkisebbeknek.
Igyekszünk majd a lehető legfrissebben tartani az információkat a honlapunkon is a www.drago.hu - n.
Nyitottak vagyunk bármilyen közös programra. Tavaly is szivesen támogattuk a „SEGÍTSÉG- A dohányfüst mentes életért!" rendezvényt és továbbra is partnerek vagyunk bármilyen ifjuságnevelő, egészséges életmódra buzdító, drogellenes programban, hiszen a  Sportegyesületünk elsődleges célja is az, hogy a gyerekeinket egészséges életmódra neveljük, sportoljanak, legyenek a szabadban és picivel kevesebb időt töltsenek a TV előtt.
Üdvözlettel,
Pribula László
Drago Skorpiók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr23792243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása