HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Füstmentes kávézó Veresegyházon

2010.04.07. 11:14 :: Horváth Zalán

Írta:Hanák Viktória

Március 18.-án nyitottuk meg Füstmentes kávézónkat Veresegyházon a Budapesti úton. A tulajdonos szintén Veresegyházon lakik, én személy szerint Budapestről járok dolgozni. Bár már 15 éve a vendéglátásban dolgozom, nem vagyok az a vérszívó, furfangos,profitorientált vendéglátó, célom mind a mai napig a Vendégek figyelmes kiszolgálása, és az, ha az embernek csak 10 perce van meginni egy kávét, az a 10 perc pihentető és az a kávé isteni legyen. Ezeket a szempontokat magunk előtt tartva és a veresegyházi viszonyokat felmérve határoztuk el, hogy a kávézónk elsősorban füstmentes legyen, nem kiszorítva ezzel a családokat, a gyerekeket és a nem dohányzókat. Teraszunkon így is van lehetőség a dohányzásra. Igényes belső környezetet alakítottunk ki, a sportrajongók hatalmas TV-n követhetik a sportműsorokat, pókerasztal áll rendelkezésre és minden pénteken zenés műsorral szeretnénk kedveskedni a vendégeknek. Az itallapnál a fő hangsúlyt a kávékra és a kávékülönlegességekre helyeztük, a gyerekeket kakaó, forró csoki és házi limonádé várja. Az árakat középre kategorizáltuk, és azt vettem észre, aki egyszer bejött, az a visszatérő vendégünk is lett rögtön. Számomra mégis nehezebb egy ilyen kis városban a vendégeket felkutatni, megnyerni, vagy csak meggyőzni őket, hogy nézzenek be hozzánk. Semmiképpen nem hagynám, hogy "elkocsmásodjon" a hely, ezt a színvonalat tartani szeretném.A kávézónk 57 nm-es, a férőhely 45-50 fő. Arra gondoltam, hogy szívesen teret adnánk valamilyen kultúrális rendezvénynek, amennyiben kávézónk megfelelne a követelményeknek, és amennyiben igény van rá.

1 komment

Címkék: vendéglátás kávézó

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr111901165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

serfecs (törölt) 2010.06.02. 12:14:32

Kedves Viktória,

Nagyon jól "hangzik", azt hiszem, hétfőn reggel be is nézek! :-)
süti beállítások módosítása