HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Veresegyházon sporttal is köszöntöttük Nemzeti Ünnepünket

2009.03.21. 12:37 :: Horváth Zalán

„Képviselő kupa” névvel 15 éve, immár tizenhatodik alkalommal rendezünk focitornát a környék tizenöt éves fiainak. Idén négy csapatot hívtunk meg, aki örömünkre el is fogadták a meghívást. Körmérkőzéses rendszerben 2 x 10 perces mérkőzéseket dőlt el a sorrend.

Végeredményben a házigazda bizonyult a legjobbnak,  ők nyerték el a szép kupát,  az aranyérmet, és három darab labdát, amelyet minden résztvevő csapat is kapott. A díjakat Morvai László úr adta át, aki az egész tornának, és a délutáni futóversenynek is a kezdetektől a mai napig nélkülözhetetlen motorja!

A győztes veresegyházi csapat tagjai: Fehér Huba, Klopkó Ádám,  Marcsek Ákos, Nagy Ágoston és Zumpf Zsolt.

Kísérő tanár: Véghelyi Csaba

 

2. Isaszeg                     2 győzelem  ( 11 - 8 )

3. Őrbottyán                               2 győzelem  ( 8 – 7 )

4. Sződ                         0 győzelem

 

Délután a hűvös, esős idő ellenére 173 környékbeli fiatal és nem fiatal jött el, hogy szintén tizenhatodik alkalommal teljesítse az 1848 méteres távot. A szép számú indulót a szokásos nagyon gazdag ellátás és ajándékok tömkelege várta. Több arcot sokadszor láttunk itt, nekik nagyon örültünk, és régi ismerősként üdvözöltük őket. De legalább ennyire örültünk azoknak, akik először tették próbára magukat. Bízunk abban, hogy ezzel a jó hangulatú megmozdulással kapnak kedvet a rendszeres sportoláshoz.

A rendezésben évek óta segítenek a polgárőrök, az iskola pedagógusaiBellai Klári, Csomborné Ági, Kovácsné Zsuzsa, Tímár Zoltán -  a Művelődési Házból Szeriné Andi, valamint Kovács Ildikó, Kovács Nikoletta  és Morvai Lászlóné  Nekik őszinte köszönet jár!

Azt pedig, hogy a befutás után mindenkit egy pohár üdítővel fogadtunk, és majdnem mindenki ajándékot nyert a tombolán, és tíz kategóriában érmet kapott az első három helyezett köszönhetjük Veresegyház Önkormányzatának,  és a  GRAMEX  2000.  Kft-nek.

 

A mellékelt táblázaton láthatjuk korosztályonként az első három helyezettet, és a különdíjasokat!

 

 

 

Lencsés Csaba

városi szabadidő-sport szervező

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci futóverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr321016000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása