HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Miénk itt a tér...

2007.11.10. 22:54 :: Horváth Zalán

Fedezzük fel a Közép-magyarországi régiót! mondja a Nemzeti Feljesztési Ügynökség támogatásával megjelent brosura, melyben Farkasné Fülöp Hajnalka: Miénk itt a tér... címmel adja közre a Veresegyház Fő téri új városközpont megvalósulásának körülményeit. A 950 millió forintos Eu és Phare támogatással létrehozott komplexumról egy reklámkiadványhoz híven minden szépet és jót megtudhatunk, például azt is, miért fontos, hogy legyen egy találkozóhely, ahol az emberek szép környezetben öszejöhetnek egy kis csevegésre. Az írás külön kiemeli az Innovációs Centrumban kialakított Internet-pontot, mint a közösségi internethozzáférés színterét. Ebből idézek:

"És itt, ezen a ponton álljunk meg egy szóra! Több társadalmi informatikus is alátámasztja azt a megállapítást, hogy az infokommunikáció különösen fontos eleme a város életének újraszervezésének, mert bevonja a virtuális közösségi teret is a helyi "szomszédsági együttlétbe", s összekapcsolja az a tágabb közösségekkel. A hálózat lehetőségei így közösségi élménnyé válhatnak. (Pl. a település történetének, eseményeinek közös újraélése.)"

 A veresegyhaz.blog.hu szinte ugyanezt a célt tűzte ki maga elé. Közösségi honlap, ahol minden fontos esemény megjelenik, hogy mindenki értesülhessen róla.

2 komment

Címkék: blogunk

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr76224839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fülöp Hajnalka 2007.11.16. 22:03:06

Örülök, hogy valaki rátalált, végül is ez a cikk lényege, én is fontosnak tartom a közösségi helyeket a neten is.

Laci 2007.11.19. 19:08:57

Az igazi az lenne, ha ekkora városnak nem csak egy centruma lenne, hanem több.
süti beállítások módosítása