HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Zajlik a beiratkozás a Fabríczius József általános iskolába

2008.04.02. 17:00 :: Horváth Zalán

Április 2-3-án lehet beiratni a leendő első osztályos csemetéket a veresegyházi önkormányzati általános iskolába. Az idén 7 első osztály indulásával számol a fenntartó. A beiratkozáshoz szükséges az óvoda által kiállított szakvélemény, a gyermek születési anyakönyvi kivonata, lakcímkártyája és az egészségügyi orvosi igazolás. Ez utóbbit a gyermekről a helyszínen is kiállítja az iskolai gyermekorvos, ha jelen van a nebulójelölt is.

Zimmerné Sándor Ibolya és Szilvási Sándor alsó tagozatos igazgatóhelyettes beszámolt arról, hogy a sakk-tagozatos képzés iránt oly nagy igény jelentkezett a szülők részéről, hogy már most látszik: a tervezettnél eggyel több ilyen osztályt kell indítani.

A zenei tagozatos osztályba jelentkezők részére április 9-10-én tartják a meghallgatásokat, ahol kizárólag a gyermek muzikális adottságait vizsgálják. Egyedül ebben az osztályban van lehetőség nem Veresegyházon élő gyermek felvételére.

4 komment

Címkék: iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr29408292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Váry Eszter 2008.04.04. 18:14:22

Milyen volt a szülői hétfőn?

serfecs (törölt) 2008.04.07. 08:56:51

Nem hangzott el új dolog az előző szülőihez képest, viszont kiosztotgták a tanszerek listáját, a diákig. igénylőlapot, a különböző támogatásokhoz szüks. nyomtatványokat.

Őrző 2008.04.07. 16:42:36

Jelen volt a három helyi iskola közül kettő. Az alapítványi(Montessori) iskola igazgatója is röviden bemutatta iskoláját. Itt 9én és 10én lesz a beiratkozás. Egyébként jó hangulatú volt a szülői, csak kicsit hosszúra nyult az egész a sok beszámoló és egyebek miatt. A többit Panni előttem már leírta.

Poli1 2008.05.06. 17:06:01

Zajlik az ovoda beiratkozas is!
Ezen a heten a ligetek, jovo heten a kozponti ovoda.
Csak ugy mondom, hatha valaki olvasgat.
süti beállítások módosítása