HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

VIII. Unoka - Nagyszülő Informatikai Verseny

2008.03.30. 20:59 :: Horváth Zalán

Az immár hagyománnyá váló informatikai verseny története során már bebizonyosodott, hogy ez a technika és ember kapcsolatára épülő rendezvény, nemcsak a különböző generációk közös és játékos vetélkedését teszi lehetővé, de nagyban hozzájárul az információs társadalom fejlődéséhez is. Ezért ajánlja idén is mind a családok, mind a szakmapolitika figyelmébe az
az Informatikai Érdekegyeztető Fórum (Inforum)
VIII. Unoka-Nagyszülő Informatikai Versenyt.

JELENTKEZÉS A VERSENYRE
A verseny fő célja az idősebb generációk bevonása az internetezők körébe a családi összetartozás fontosságának hangsúlyozásával. A verseny egyszerre családi illetve egy kulturális, informatikai rendezvény, ahol látható: a családon belüli szolidaritás különleges formája.

Célunk az is, hogy a közös tanulás, a megismerés új formáira felhívjuk a figyelmét a családoknak. További információ: http://www.inforum.org.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: család informatika

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr26403692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása