HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

2008.03.21. 10:28 :: Horváth Zalán

Akinek az ünnepek alatt internetezni támad kedve, sok szép oldallal találkozhat, ami Veresegyházzal kapcsolatos.
Gógucz Nóra festőművész honlapján egy egész tárlatot járhatunk végig. A képek között találunk tájképet, csendéletet és különleges fantáziavilágokat is.
Válóczy Szilvia weboldalán művészi igényű fotókat találunk a veresegyházi élővilágról, természetről. Az évszakok és támák szerint csoportosított fotóalbumot kellemes érzés lapozgatni.
Czibula Pál is veresegyházi illetőségű festőművész, virtuális tárlatába érdemes belekukkantani. Tájképeit a Veresegyház, Vácrátót és Gödöllő hangulatai ihlették.
A Veresi Alkotókör életéről, tagjairól és természetesen alkotásairól találunk rengeteg anyagot jól szervezett honlapjukon.

Ezekkel a művészi alkotásokkal kívánunk Kellemes Húsvéti Ünnepeket a Mi Veresegyházunk blog minden kedves olvasójának!

Akinek pedig az ünnepek alatt családi társasjátékozásra lenne kedve, javasoljuk a VÁROSALAPÍTÓ honismereti játékot, mely Veresegyház történetével foglalkozik és  jó szórakozást nyújt iskolásoknak és felnőtteknek egyaránt.

Szólj hozzá!

Címkék: játék húsvét művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr93390544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása