HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Jövőkép

2008.02.21. 21:23 :: m..cs

 

Ahhoz, hogy a városközpont további fejlesztésére a közeljövőben benyújtandó (és a későbbiek során minden egyéb városfejlesztéssel kapcsolatos) pályázat  sikeres lehessen, szükség van egy középtávú (8-10 évre szóló) integrált városfejlesztési stratégia kialakítására. A Polgármesteri Hivatal megbízásából a Szinergia Projekt-, Működés és Változásmenedzsment Kft  arra kapott megbízást, hogy széleskörű tájékozódás és véleményfelmérés alapján ennek a megfogalmazásában segítsen. A január 31-i széles körben megtartott ötletbörzét február  21-én egy újabb követte, amelyen ezúttal a város egyes részeit képviselő meghívottak /ott lakók  gondolatai elképzelései hangzottak el – az adott városrész vonatkozásában. Kiderült, mit szeretnének megvalósítani, milyen igényeket kellene kielégíteni, mit tartanak az adott városrész előnyeinek – hátrányainak, milyen lehetőségeket és veszélyeket rejtenek a különböző területeken (pl. gazdaság, kultúra, városkép, közlekedés) várható (lehetséges, kívánatos vagy nem kívánatos)  változások. A résztvevőktől és egyéb forrásokból szerzett információk feldolgozása alapján kialakított integrált városfejlesztési stratégiára vonatkozó elképzelés hamarosan megszületik – amelyben nem csak a városközpontra, hanem az egyes városrészekre vonatkozó elképzelések is szerves egységben szerepelnek majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr17349075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása