HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Csaknem megtelt a böcsőde

2008.02.05. 11:25 :: Horváth Zalán

A Pályázati Irodán kapott tájékoztatás szerint a 60 fős létszám már csaknem betelt, így az a veresegyházi lakos, aki még szeretné böcsődés korú gyermekét beíratni, sürgősen keresse fel a Fő út 35. szám alatti irodát, ahol a jelenzkezési lapot kitöltve
, még pályázhat a fennmaradó helyekre.
További információ: 06-28-586-580.

2 komment

Címkék: bölcsőde

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr26326116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Poli1 2008.02.05. 19:31:39

Ne és hogyan telt be, hogyha eddig nem lehetett tudni semmit róla?
Hol van az a szuper csapat ami tájékoztat?
Vagy valamit félreértettem?

Válóczy Szilvia · http://www.femmepoete.extra.hu 2008.02.20. 21:49:02

Nagyon örülök a bölcsödének. A túljelentkezéssel kapcsolatban viszont nem értem, hogy az önkormányzat mielőtt elindította volna ezt a beruházást, miért nem mérte fel a tényleges és várható létszámokat, s miért nem aszerint hozta létre az intézményt. Tekintettel Veresegyház bölcsödeérett korú lakosaira, akár hogy is nézzük, mindig túljelentkezés lesz, ez pedig maga után vonja azt a tényt, hogy mindig lesz olyan, aki hátrányba kerül munka és pénzkereseti lehetőség nélül.
süti beállítások módosítása