HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Ajándék póló a bloggereknek

2008.01.12. 10:33 :: Horváth Zalán

Városunk önkormányzata támogatja a kultúrát és a közösségformáló kezdeményezéseket, így szerencsére a MI VERESEGYHÁZUNK honlapnak is jutott pályázati forrás. Örömmel jelentem, hogy elkészültek az ajándék pólók, melyeket a rendszeresen publikáló bloggerek viselhetnek majd.

Írjkatok/írjanak meg tehát mindent, ami Veresegyházzal kapcsolatban felmerül, események beszámolóit, élményeket, legyen az pozitív vagy negatív, vágyakat, kívánságokat, egy verset, akár novellát, sporteseményt, művészeti programot, iskolai-óvodai-bölcsődei élet epizódjait. Egyszóval mindent, ami közlésre érdemes.

A pólók S, M, L, XL és XXL méretben állnak rendelkezésre, így mindenki talál magára illőt.

Mindenkinek jó blogolást, sok olvasót kívánok.

Ui: a blog indításakor a napi 100 látogatót tűztük ki célul, jelentem jól közelítünk hozzá, emelkedik a találatok száma.

2 komment · 1 trackback

Címkék: póló blogunk

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr25294327

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: // webb // 2008.01.15. 00:27:34

Halálra vertek egy kínai bloggert Civilek és ellenőrök összecsapását próbálta videóra venni mobiltelefonjával egy blogger amért az egyenruhások agyonverték - tudósítja a CNN. Mindamellett hogy a kommunista államban nem ritka a brutalitás, az incidens okán…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trace · http://webb.blog.hu 2008.01.15. 00:23:31

Ez nagyon nagy! : ) még ilyet!

snora 2008.01.25. 10:32:42

Nagyon örülök, hogy lassan elérjük a kitűzött célt, lés haladhatunk tovább
süti beállítások módosítása