HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Teremtorna

2008.01.06. 10:20 :: Kiss Péter

Megkezdődött a 2008. évi Egységes Teremkézilabda Bajnokság. Ez egy felkészülési torna a budapesti és környéki csapatoknak a bajnokságukra. A mi csapatunk ma 15:30-kor a RAFC csapata ellen kezdi meg szereplését a tornán a Siketek Csarnokban (IX. kerület Könyves Kálmán körút). Szorítsanak értünk minél többen! Hajrá Veres!

1 komment

Címkék: sport kézilabda

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr87286664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Zalán · http://zalanhorvath.blogspot.com 2008.01.06. 20:43:06

Köszönjük Kiss Péternek, hogy kézilabdacsapatunk kapitányi posztja mellett vállalta a Mi Veresegyházunk folyamatos tájékoztatását is a fejleményekről. Reméljük, minél többször jó hírrel szolgálhat és egyre többen látogatnak ki a meccsekre is!
süti beállítások módosítása