HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Egy nap a Nemzeti Múzeumban

2007.11.25. 12:33 :: Horváth Zalán

Utak térben és időben címmel időszaki kiállítás látható a Magyar Nemzeti Múzeumban, ahol szombaton a Gödöllői Turisztikai Régió mutatkozott be. A programban számos veresegyházi csoport előadását élvezhette a közönség. Egy időben több helyszínen is folytak a performance-ok, így igazán színes kavalkáddá alakult ez a múzeumi nap. Az ingyenes belépés ellenére teltházról ugyan nem beszélhettünk, de így is szép számal voltak érdeklődők. Veresegyházról fellépett a Bokréta Néptáncegyüttes, a Veresegyházi Fúvószenekar, a Hagyományörző Népi Együttes, a Cantemus Kórus (a képen), a Gaudeamus Kórus. Városunk mellett bemutatkozott Isaszeg, Pécel, Kartal, Tóalmás, Hévízgyörk, Aszód, Tura is, valamint a települések polgármesterei rövid előadás keretében méltatták a kulturális és turisztikai lehetőségeket. Ezt a remek kezdeményezést reméljük újabbak követik, ahol a Gödöllői régióban működő kulturális, művészeti csoportok közösen mutathatják meg tudásukat és minden korosztály megtalálja az érdeklődésének megfelelő programot a fesztiváli hangulatban.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr93241096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci 2007.11.27. 15:07:47

Erről a nagyszerű műsorról azt hiszem, sokan lemaradtunk, mivel nem is tudtunk arról, hogy lesz ilyen. Én magam a Veresi állomáson minden nap megfordulok, de semmi felhívást nem láttam kitéve. Persze az is lehet, hogy csak egy szűk csapat fért bele a "buliba"....

Horváth Zalán · http://zalanhorvath.blogspot.com 2007.11.27. 16:47:48

Igaza van. Lehet, hogy érdemes lenne egy városi hirdetőtáblát elhelyezni a nagyállomáson. Ezek szerint nincs?

Palágyi Edit Márta 2007.11.27. 17:09:59

Valóban rossz a tájékoztatás a városban. Az újságok is csak a város egyes részein jelenik meg. Sok a mostohán kezelt terület. Vajon miért?
süti beállítások módosítása