HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Az első bejegyzés

2007.09.26. 01:14 :: Horváth Zalán

Igazi közösségi honlapot szeretnék ezzel a bejegyzéssel indítani, amely Veresegyház mindennapjaival, problémáival és örömeivel foglalkozik, s melyet sokan szerkesztünk és mégtöbben olvasunk. Az első lépés, hogy verbuválni kell egy lelkes csapatot, aki szeret és tud érdekesen írni az őt és környezetét foglalkoztató ügyekről, melyekről úgy gondolja, hogy másokat is érdekelhetnek.
A MI VERESEGYHÁZUNK napjaink modern és feltörekvő információs csatornáját - a blogot - választotta, hiszen ez biztosítja a naprakészséget, egyre többek számára elérhető, és a fiataloknak talán vonzóbb terület, mint bármely más információforrás. Természetesen nem mellékes szempont a gazdaságosság sem, hiszen előllítása nem kerül pénzbe, csupán egy kis szorgalom szükséges hozzá, ami remélem leendő újságíróinkból (bloggereinkből) nem fog hiányozni!

Szólj hozzá!

Címkék: blogunk

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr19177180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása