HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Baseball Veresegyházon?

2008.08.18. 13:17 :: Horváth Zalán

Simonyi György, a többszörös magyar bajnok Szentendrei Sleepwalkers csapatkapitánya remek közösségépítő csapatsportnak tartja a baseballt, ami kiválóan alkalmas az általános iskolás kortól való sportra nevelésre.

A kilenc fős csapatok megszervezése a különböző korosztályokban nem okoz különösebb nehézséget, hiszen a a fiatalok még aránylag fogékonyak az újdonságok megismerésére és a meccsek feszült izgalma, érdekessége hamar magával ragadja a kezdő érdeklődőket.

Simonyi szerint érdemes akár önkormányzati támogatással egy alapszintű baseball pálya kialakításával lehetőséget teremteni ennek az sportágnak a megismertetésére, melynek népszerűsége Amerikában minden más sportágat megelőz.

A baseballal 15 éve foglalkozó szakember szerint a játék egyáltalán nem olyan bonyolult, mint első pillantásra tűnik, és néhány edzés után már élvezhető módon játszható mindenki számára, szemben sok más - csupán évek hosszú gyakorlásával elsajátítható -sportággal.

VÁRJUK A BASEBALL UTÁN ÉRDEKLŐDŐK JELENTKEZÉSÉT a horvath.zalan@index.hu email címen. Minden korosztály képviselőire számítunk!

További info a baseballról: www.baseballfan.hu www.sleepwalkers.hu http://hu.wikipedia.org/wiki/Baseball (a szabályok röviden)

Magyar bajnoki elődöntő mérkőzés Szentendrén 2008. augusztus 30-án 11:00 órakor!

Szólj hozzá!

Címkék: sport baseball

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr50621196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása