HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

1 méter fölött nem viszik el a fenyőket

2008.01.29. 10:08 :: Robotka

Több mint két hete várom, hogy a Gamesz elvigye a házunk elé kirakott fenyőfát, ám nem történt semmi. Ígyhát felhívtam őket, mi lehet a probléma. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy csak az 1 méter alatti (!) fenyőket tudják elszállítani kapacitáshiány miatt.
Nos, ez nem az első eset, hogy a megfelelő kommunikáció teljes hiányát érzem a Gamesz tevékenységével kapcsolatban. Nemrég egy nagy összegű csekket küldtek ki nekünk, mindenféle kísérőlevél nélkül, így megint nyomozásba kellett kezdenem, hogy vajon miért pont ennyit kell fizetnem.
Itt nem arról van szó, hogy reklamálok a 12000 forintra felemelt szemétdíj miatt, de jó volna tudni, hogy ezért a pénzért mit is kap az ember.

2 komment

Címkék: hulladék

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr68315898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snóra 2008.01.30. 12:38:24

jó, hogy utána jártál akkor mi most megesszük a fenyőfánkat

Poli1 2008.02.01. 12:33:27

Ja, eppen ma megkerdeztuk, mar egy ideje nincs szelektives zsakjuk. Ha a kukatol elkulonitve jol lathato helyre, sima szemeteszsakban kirakod a szelektivet, azt igertek elviszik.

Nekem meg volt egy "szabvany" zsakom a mult honapban, megsem vittek el. :-(

Lassan ellepi a kamrat a papir meg flakon.

En meg nem kaptam csekket. Vagy a kutya archivalta. Mehetek be. :(
süti beállítások módosítása