HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Civil Kör Veresegyházért V. Teniszbajnoksága

2008.09.03. 21:38 :: m..cs

Az „esőnapon”, augusztus 30-án került megrendezésre a Civil Kör Veresegyházért Egyesület által szervezett V. amatőr teniszbajnokság, amelyre  - mint korábban is  - a Vadkacsa Teniszklub  pályáin került sor. A Klub egyébként idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját.  A teniszbajnokság fő célja – mint a korábbiaké is – az volt, hogy a tenisz barátainak ismét alkalmat adjon a játékra, ismerkedésre, baráti együttlétre.  A versenyre 20 fő nevezett be, így 10 páros kezdte meg a küzdelmeket.  A párosok sorsolás révén alakultak ki, majd két ötös csoportban körmérkőzést játszottak, ezt követően a csoportok első két helyezettjei elődöntőt és döntőt játszottak. A további helyosztókra már nem került sor, mert így is majd délután ötig tartottak a mérkőzések – így a sorrendet a szerzett győzelmek száma, azok azonossága esetén a gémarányok döntötték el. A tenisznap során minden csapat legalább négyszer mérkőzött meg az ellenfelekkel, vagyis teniszeztünk bőven majd egész nap. Remek idő volt, küzdöttünk és izzadtunk rendesen. Élveztük Marika vendégszeretetét,  ízletes szendvicseit. Az első helyet  Baráth József -  Móré László    szerezte meg, a Ferschl Gábor    Simmel Erzsébet   párossal vívott csata után, a harmadik hely a  Baráth Árpád –  Moldvai Miklós    párosé lett.  Negyedik hely jutott a  Diószeghy Zoltán– Mohai Imre párosnak, miután nem tudták lejátszani az elődöntőt. A további résztvevők listája: Nagy József – Baranyó Csaba , Fodor Péter –  Mizsei Tamás, Fehér Tamás  -   Komor Hajnalka, Kopeczky Lajos– Mádi Csaba, Majoros Miklós– Felvégi Szabolcs, Máltai László– Baranyó Szabolcs.

Az élbolyban végzettek szerény ajándékokat is kaptak, köztük a korábbi támogatáshoz hasonlóan az idén is a Vargabetű Könyvesbolt által felajánlott szépirodalmi könyveket, amelyeket Várhelyi Márton  - a bajnokság lebonyolításában közreműködő körtársunk – is kiegészített.  

Gratulálok minden résztvevőnek, remélve, hogy jövőre ismét alkalmunk lesz együtt teniszezni. Dr Mádi Csaba, a teniszbajnokság szervezője.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr38647234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása