HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Újra fényes siker a veresegyházi leány focistáktól

2008.05.16. 01:02 :: Horváth Zalán

Egy év kihagyás után idén ismét a régi – szinte már megszokott – szép eredményt produkálta a veresegyházi Fabriczius iskola leány foci csapata.
Előbb a területi mérkőzésen 12 – 0 arányban verték meg Sződ csapatát.
A váci megyedöntőn 5 csapat vett részt. Csapatunk előbb két ellenfelét – Kismaros, Érd – viszonylag simán győzte le, és ezzel a döntőbe jutva várta Tápiószőlőst ellenfélként!
Nagyon izgalmasan alakult a mérkőzés! Előbb mi vezettünk 1-0-ra, majd kiegyenlített az ellenfél, sőt a vezetést is megszerezték. Nekünk sikerült kiegyenlíteni, így döntetlen lett a végeredmény!
A szabályok értelmében büntető-rúgások következtek! Az elsőt ők berúgták, de berúgtuk mi is. A másodikat ők kihagyták, mi berúgtuk. A harmadikat ők szintén kihagyták, így már nekünk nem is kellett a harmadikat lőnünk, hanem Pest megye bajnokaként ugorhattak a lányok és kísérőik a levegőbe!
Ez azt jelenti, hogy 5 év alatt negyedszer jutottunk az országos döntőbe, amelyet Salgótarjánban rendeznek június elején!
A csapat minden tagja kiválót teljesített, de külön ki szeretnénk emelni – edzőjével egyetértésben – PAUER DALMA játékát. A csapat motorja volt, szerelt, támadott, cselezett – jól - és gólokat lőtt. Sajnos viszont az országoson nem számíthatunk rá, mert éppen önfeláldozó játéka következtében - egy sikeres becsúszó szerelés nyomán – ugyanott eltört a csuklója, ahonnan néhány héttel ezelőtt vették le a gipszet!
Véghelyi Csaba testnevelő által heti két edzéssel készülő csapat tagjai a következők: Grúber Brigitta, Horváth Szonja, Laky Adél, Laky Luca, Lukács Ágnes, Lukács Julianna, Olajos Lilla, Pauer Dalma, Szeifert Petra, Tam Viola, Terdik Brigitta, Újvári Eszter és Varga Katinka.
Az különösen bíztató, hogy ebből a csapatból jövőre két lány kivételével mind megmarad, mert olyan fiatalok!

Szólj hozzá!

Címkék: leányfoci

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr59471902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása