HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

1848-méteres futóverseny

2008.03.13. 15:13 :: Horváth Zalán

A hagyományokhoz híven idén is megrendezésre kerül az ünnepi 1848-méteres futóverseny, ahová minden korosztály képvíselőit várjuk szeretettel - tudtuk meg Lencsés Csaba városi sportszervezőtől.

A start az eddigiekben megszokott helyen és időben, március 15-én (szombaton) 15:00-kor lesz a Művelődési ház elől. Kérjük a résztvevőket, hogy 14:30-tól gyülekezzenek a helyszínen, mert a startszámok kiosztása, feltűzése időbe telik.

Az eredményhirdetésre 10-10 korosztályban kerül sor, a legkisebbbektől a legidősebbekig. A verseny után rengeteg ajándék vár kisorsolásra a beérkezett versenyzők között, így érdemes megvárni a tombolahúzást is.

Szólj hozzá!

Címkék: sport futóverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6379421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása