HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Vitázni csak elegánsan érdemes

2008.03.12. 18:10 :: Horváth Zalán

Örömmel látom, hogy komoly élénkülés tapasztalható a Mi Veresegyházunk blog olvasói táborában. Ez az oldal éppen azért jött létre, hogy a városban élők első kézből származó információkat "adjanak-vegyenek", ezáltal pontosabb képet kapva Veresegyház mindennapi életéről.

Mivel az oldalnak nincs "főszerkesztője" és "korrektor"-t sem alkalmazunk, így néha felkerülhet egy-egy érzelmektől túlfűtött, szubjektív beszámoló is. Ez hozzátartozik a blog műfajához. Az egyéni élmények egy oldalról közelítik meg a témát, éppen ezért nem feltétlenül találkoznak mások véleményével. Azt hiszem, ez is természetes.

A Református Iskola felvételi rendjével kapcsolatban heves vita alakult ki a bloggerek és az olvasók között (bár ez a két csoport átfedi egymást). Ennek kapcsán kénytelen vagyok kissé hűteni a kedélyeket, és arra kérem a kedves feleket, hogy csupán a másik véleményét kérdőjelezzék meg, ne a személyét támadják. És lehetőleg támaszkodjunk a tényekre. Ez minden ésszerű vita alapja.

E szabály betartása nélkül könnyen egy alacsony nívójú, személyeskedő, mások által élvezhetetlen fórum szintjére ereszkedne le ez a honlap.

Veresegyház ennél jobbat érdemel.

Ha bárki úgyérzi, hogy környezetével kapcsolatban nem megfelelő információk kerülnek fel a blogra, kérem jelentkezzen bloggernek, és máris saját cikket, beszámolót, fényképet jelentethet meg az oldalon. Erre mindenki kaphat lehetőséget.

4 komment

Címkék: blogunk

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr41378199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hugi 2008.03.12. 20:31:55

Úgy látom a negatív kampány itt is működik!
Soha sem tudtunk volna meg ennyi infot a refiről, ha nincs Őrző, aki megfogalmazza az érzéseit még ha kicsit negatívan is és ha nincsenek a harcra kész szülők. Nekem bejött ez az oldal. Nagyon izgalmas olvasni.

Poli1 2008.03.13. 18:45:19

En ugy latom a kezdeti felhaborodasok, es felreertesek utan azert megszelidulnek mindig a hozzaszolasok.

Tényleg egyre szórakoztatóbb az oldal. Es egyre jobban korvonalazodik itt egy kozosseg.

Hugi :Hol is működik még, meg milyen kampány?
Másik blog is van?

Meg jó hogy van egy hely ahova a város "kis büszkeségei" is felkerülnek.

Gratulálok utólag is és előre is mindegyiknek!

Koszonet a nem-foszerkeszto-nem-korrektor szerkesztoknek, es azoknak akik sokat dolgoznak vele, es mindenkinek aki szakit par percet hogy elmondja a sajat velemenyet!

Hugi 2008.03.13. 20:32:09

Susu! de jó hogy itt vagy! Mi már találkoztunk az oldalon. Eltűntél egy kis időre. Csak nem volt valami betegség? Sokkal több fotó is lehetne fennt. Valóban alig ismerjük a kis büszkeségeket. Írhatnál a környezetszennyezésről! Mióta bezárták a hulladékudvart a bedobált műanyagzsákok is megszaporodtak. Volt rá példa, hogy előttünk tették le.

Poli1 2008.03.14. 14:33:36

Hát kicsit besűrűsödtek a dolgaim.
Észre sem vettem, mennyit mulasztottam. :-(
Multkor mi is láttunk egy nőt egy zsákkal sétálni.
Lerakta egy kapu előtt. Férjem odakiabált, hogy mit csinál erre elhúzta a csíkot. Persze a zsákot ottfelejtette.
Ráadásul az ilyen zsákokat széttépik a kóbor kutyák.
Az udvarba bedobáltat meg a saját kutyám.
Egyébként én nem vagyok nagy környezetvédő, inkább csak a környezetemet védő.
Azt hiszem az ilyenek ellen az egyetlen hatásos megoldás ha figyelünk és szóvá tesszük. Nekem néha nem sikerül "kulturált formában" (hogy az eredeti témához visszatérjünk)
Randa dolog ugyan, de kukucskáló, leskelődő szomszédok szerintem nagyon hasznosak.
süti beállítások módosítása