HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Budapesti teremtorna

2008.03.11. 10:14 :: Kiss Péter

Az 1-3. helyért rendezett rájátszás sajnos nem sikerült jól a csapatnak.Az első mérkőzésen a RAFC ellen 8 gólos előnyről nem sikerült megnyernünk a mérkőzést és döntetlent játszottunk.A második mérkőzésen a MÖSE ellen 6 gólos előnyről kikaptunk hárommal,és így végül harmadik helyezést értünk el.A csapatnak hiányoztak a labdás edzések és ez közrejátszott a nagy hullámvölgyekben.Remélhetőleg a bajnokságban ezt majd sikerül kiküszöbölnünk.

A bajnokság ezen a hétvégén kezdődik.Rögtön Erdőkertes elleni rangadóval március 15-én 15 órakor Erdőkertesen.Az ifi mérkőzés 13:30-kor lesz.Másnap március 16-án 11 órakor játszunk itthon a Taksony ellen,az ifi mérkőzés 9:30-kor lesz.

Minél több szurkolót várunk mindkét mérkőzésre!

 

      

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr61375649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása