HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Teremtornák

2008.02.04. 12:58 :: Kiss Péter

Január 27-én megkezdtük a szereplésünket a pest megyei teremtornán,ahol három NB.II-es csapattal kerültünk egy csoportba.Az első két meccsen papírforma vereséget szenvedtünk.A Csömörtől 37-21-re,a Dunaharasztitól 31-18-ra kaptunk ki.A harmadik csapatot a Dorogot február 2-án 33-28-ra vertük.Így a csoportban harmadikok lettünk és a másik csoport negyedikjével,a Százhalombattával játszottunk ugyanezen a napon.A Százhalombattánál 8 góllal bizonyultunk jobbnak a saját pályáján.Ezzel az eredménnyel a 9-12. helyért játszunk majd a másik ágról jövő csapatokkal.

A pesti teremtornán február 3-án döntetlent játszottunk a Diósddal.Ezen a mérkőzésen a csapat nem tudott úgy koncentrálni,ahogy kellett volna.Ennek a pszichés fáradtságnak az oka az előző nap lejátszott két mérközés volt,de így is a harmadik helyen állunk és az első háromban kell végeznünk,hogy a rájátszásban a győzelemért játszunk majd.

A pest megyei teremtornának vasárnap lesz vége,de az utolsó két mérkőzésből csak az elsőt tudjuk majd lejátszani,mert a második ütközik a pesti torna utolsó csoportmeccsével.Eddig hasznosnak bizonyult ez a sok mérkőzés.Megtaláltuk a védekezési felállást a bajnokságra és eddig szerencsére elkerültek minket a komolyabb sérülések.

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr18324681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása