HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Rejtélyes bölcsőde

2008.02.04. 19:19 :: VA

Napok óta próbálom kideríteni, hogy mikor indul az új böcsőde, mikor kell beiratkozni, stb., de nem kapok semmilyen információt. Megtudtam, hogy Vígh Eleonóra a bölcsődevezető, és hogy őt milyen számon lehet elérni. Próbáltam többször beszélni vele, de nem volt egyáltalán elérhető. Sikerült a kolleganőjével beszélnem, aki elmondta, hogy jövő héten hétfőn tudom őt először elérni, egész addig szabadságon van.Kérem, ha valaki tud bővebbet, írja meg ezen a blogon!

1 komment

Címkék: bölcsőde

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr4325325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pem 2008.02.04. 20:22:01

Semmi különlegeset nem találok ebben. Itt minden titkos. A házirendek, a pedagógiai programok stb. Az ofő nem tudott választ adni arra a kérdésre sem, hogy működik-e iskolaszék. Formálisan biztos, de nem élő működés ez. Minden ilyen jellegű szülői szervezet ugyanis egyetértési joggal rendelkezik, ami azt jelenti hogy bármiben kezdeményezhet egyeztetést amivel nem ért egyet. Jelenleg a nebulók érdekeit senki
sem képviseli és a szülőket sem. Még saját magukat sem. Gyerekeik védelmét rajtuk kívül senki sem fogja ellátni. Szülők mire vártok? Talán van mitől tartanotok? Én megtapasztaltam párszor milyen a pedagógus fullánkja. Mesélhetnék is róla. Szóval lehet, hogy csekély az érdeklődés a bölcsi iránt, vagy már feltöltötték urambátyám gyerekekkel? Valaki csak ad érdemleges választ, vagy nem érdekel ez senkit?
süti beállítások módosítása