HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Lethenyei László kiállítása

2007.11.11. 13:05 :: Horváth Zalán

Nagy érdeklődés, mondhatni teltház volt a kiállítás megnyitóján a Veres-Dent Galériában -nyilatkozta kérdésünkre Lethenyei László fotóművész az esemény másnapján. Fantasztikus érzés volt, hogy ennyien eljöttek, egyértelmű sikerként értékelem a Pillanatképek c. kiállításom megnyitóját, melynek létrehozásában a Veres Dent és a Csiki Bege volt a támogatóm. 70 képet tekinthetnek meg a látogatók, melyek nagy része veresegyházi életkép, ezek mellett Japánban, Izraelben, Németországban és Franciaországban készült felvételek is láthatók. Néhány képet a fogorvosi kezelőkben helyeztek el, így ezeket csupán egy foghúzás árán lehet megtekinteni. - tette hozzá viccelődve a fotóművész.

Mióta foglalkozik fotózással?

1966-ban végeztem az MTI fotós iskolájában. Legsikeresebb tárlatom eddig a Karinthy Szalonban volt kb. 10 éve. Sajnos az anyagi feltételek miatt szponzorok nélkül nem lehet kiállítást rendezni.

Mik a kedvenc témák, évszakok?

Az emberek és a természet. Ez tetten érhető a most kiállított képeimen is. Leginkább az ősz színeit szeretem.

Hol láthatók még Lethenyei fotók?

A www.pillanatkepek.hu saját weboldalam, ahol fent van több galéria is. Továbbá a Városi Könyvtárban megtalálható az utóbbi 4 év Veresegyházon készült felvételeinek összessége, DVD formátumban archiválva.

A Pillanatképek c. kiállítás egy éven keresztül megtekinthető a Veres Dent Galériában hétköznaponként 8-20 óráig.

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr45225180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása