HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

NB III. Mátra-csoport

2007.10.05. 23:44 :: Horváth Zalán

Ebben a bajnokságban szerepel Veresegyház futballcsapata, és jelenleg az előkelő negyedik helyen tanyázik, megelőzve például az Újpestet. No, persze nem az UTE nagycsapatot, hanem a "B" keretet, de szerintem ez sem kis teljesítmény.

Sajnos Veresegyház sport-életéről nem sokminden tudható meg az interneten, ezt az infot pl. a nemzetisport.hu oldalról vettem le. A Veresegyház VSK különben nagyon tetszetős honlapja is két évvel ezelőtti adatokat tartalmaz. Biztos vagyok benne, hogy lenne igény a folyamatos tájékoztatásra, hiszen sok érintettje van a veresi sportszakosztályoknak: a sportolók, a családtagok és a szurkolók.

Nagyon remélem, hogy találunk vállalkozószellemű "bloggereket", akik időről-időre friss hírekkel látják el a MI VERESEGYHÁZUNK weboldalt, és rajta keresztül az érdeklődőket. 100% hogy elkel még több bíztatás egy hazai vagy idegenbeli mérkőzésen, s ha többlet információnk van talán többen és szívesebben járnának ki a találkozókra.

Vasárnap a felnőtt focicsapatunk az Eger otthonába látogat. Jó lenne tudni valamit az esélyekről, hírekről a mérkőzés előtt. S persze egy jó beszámoló sem ártana a (reméljük győztes) eredményről.

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr78187693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása