HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

9 évesek és 9 éven aluliak országos sakkbajnoksága

2007.09.30. 22:05 :: Horváth Zalán

2007. október 20. és 23. között a Magyar Sakkszövetség Nyíregyházán rendezi meg a 9 évesek és 9 éven aluliak országos bajnokságát. A mezőnyt szinte kizárólag sakkegyesületek által nevelt versenysakkozók alkotják, így színvonalas versengés várható. Iskolásaink a tanrendjükbe beillesztett heti 2 sakkóra és a hetenkénti 3 óra sakk szakkör „adományaival” felvértezve szállnak majd harcba a jelentősen többet gyakorló, rendszeresebben versenyző „profikkal” Sakkozóink szorgalmasan készülnek a nagy megmérettetésre; kíváncsiak, hogy hol is helyezkednek el – pusztán iskolai munkával – a sakkversenyzők országos korosztályos ranglistáján.
 
A 9 évesek bajnokságán induló veresegyházi gyerekek, a Fabriczius József Általános Iskola tanulói:
 
Forján Lilla 2. f, Maksa Dominik 2. f, Katona Ádám 2. f, Máté Krisztián 2. f, Kiss Kocsárd Benedek 2. f, Adorján Áron 2. f, Adorján Lili 3. b, Zsákai Fanni 3. b, Bardóczi Zsolt 3. b, Dénes Gábor 3. b, Tőke Tímea 3. c, Takács Annamária 3. c, Bánsági Barnabás 4. c
 
Az országos bajnokságról, az ott elért eredményről majd a verseny után beszámolunk.
 
Horváth Ferenc
sakktanár

Szólj hozzá!

Címkék: sakk

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr57181877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása