HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Képviselő Kupa: itthon tartottuk a trófeát

2008.03.17. 21:52 :: Horváth Zalán

„Képviselő kupa” névvel 1994 óta, immár tizenötödik alkalommal rendezünk focitornát a környék tizenöt éves fiainak. Idén négy csapatot hívtunk meg, aki örömünkre el is fogadták a meghívást. Körmérkőzéses rendszerben 2 x 10 perces mérkőzéseket dőlt el a sorrend.

Végeredményben a házigazda bizonyult a legjobbnak,  ők nyerték el a szép kupát, a tortát, az aranyérmet, és egy focilabdát, amelyet minden résztvevő csapat is kapott. A díjakat Morvai László úr adta át, aki az egész tornának, és a délutáni futóversenynek is a kitalálója, és mind a mai napig nélkülözhetetlen motorja!

A győztes veresegyházi csapat tagjai: Csala Zoltán, Dinka Boldizsár, Koleszár Róbert, Marcsek Ákos, Mártfai Bence, Nagy Patrik, Oroszi Benjámin

Kísérő tanár: Véghelyi Csaba

2. Őrbottyán          2 győzelem

3. Erdőkertes         1 győzelem

4. Sződ                 0 győzelem

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr28385340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása