HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

A 2007-es esztendő kitüntetettjei Veresegyházon

2008.01.01. 15:05 :: Horváth Zalán

A Mézesvölgyi Iskola aulájában került sor az évzáró városi ünnepségre, ahol ezúttal is többen vehettek át kitüntetést.
Kósa József a Veresegyházért Díjat kapta a Medveotthon létrehozásában és működtetésében vállalt vezető szerepéért.
A veresegyházi úszósport beindításáért és az eredményes munka megszervezéséért Csomborné Halmai Ágnes, Varróné Hegedűs Gabriella és Csombor Zoltán vehette át a Bellai János Tesnevelési és Sport Díjat.
Veresegyház sportéletének fiatal és tehetséges alakja, Kiss Péter a labdarúgócsapatban, kézilabdacsapatban és sakkcsapatban nyújtott kiváló teljesítményéért szintén a Bellai János Tesnevelési és Sport Díjban részesült.
A jó hangulatú és színvonalas rendezvényen Pásztor Béla polgármester évértékelő beszéde mellett, Rácz Krisztina olvasta fel novelláját és Horváth Ferenc mondott újévköszöntő verset. pompás zenei élményről a Lisznyai Szabó Gábor Zeneiskola növendékei és tanárai gondoskodtak.

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr96280941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása