HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Mikulás bál

2007.12.10. 00:07 :: Horváth Zalán

A Lévai úti óvoda dolgozói a szülői közösséggel karöltve nagysikerű Mikulás bált rendeztek szombat este a Művelődési házban. A teltházas esemény sokáig kedvelt téma lesz még a résztvevők körében, hiszen fergeteges műsorszámokat láthatott a díszes publikum, a jó talpalávalóról és a gazdag tombola sorsolásról már nem is beszélve.
Mivel jótékonysági bálról volt szó, így adódik a kérdés, hogy mire is gyűjtünk? Nos, EU konform játszótéri játékokat volna jó beszerezni a kis pöttömök szórakoztatására. Persze ezek nem olcsó eszközök, és vége van már annak az időnek is, hogy majd a lelkes apukák összebarkácsolják a játszóteret. Az ugyanis nem EU szabványos. Így marad a bál, meg az adakozás, amiben lelkesedés nem ismer határokat.
Mint ahogy a szervezők fantáziája sem, hiszen az óvónénik és dadusok által celebrált Télapó Show remek alaphangulatot adott az esthez, és nem kellett noszogatni a közönséget egy kiadós tapsviharhoz sem. Ezután az apukák rövid időre egy keleti szeráj fülledt hangulatában érezhették magukat, hiszen a veresegyházi Ezerkincs Hastánc csoport bűvölte el bájaival az elfogyasztott "üdítőktől" amúgy is felélénkült bálozókat. A zajos ünneplés arra engedett következtetni, hogy akár további koreográfiákra is akadt volna vevő a táncteret övező asztaloknál.
Akinek vásárolni volt kedve, az sem ment haza szomorúan, mert a tombolajegyek, éppen e célből lettek körbehordozva. Egyes asztalok komplett tömböket vásároltak, így szinte bérletet váltottak a díjkiosztáshoz, de erről később.
Az apukákon volt a sor, hogy viszonozzák a lezajlott kedves műsorszámokat, de hogy ezt éppen szerzetes öltözékben tegyék, valami kis bűbánatra vall. Gondolhatná a bálokon járatlan olvasó, ám a sztriptíz-elemekkel fűszerezett előadás egyértelművé tette, hogy itt szó sincs ilyesmiről, annál inkább a poénok gyártása volt a fő cél. Ez 100%-ban sikerült is, főleg ha hozzátesszük, hogy a palik úgy vetkőztek, hogy nem is vetkőztek, de mégis. Aki nem látta, annak hiába is magyaráznánk. Egy megoldás van: legközelebb el kell jönni a bálba.

1 komment

Címkék: bál óvoda

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr35258571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Poli1 2007.12.26. 20:55:59

"EU konform játszótéri játékokat volna jó beszerezni a kis pöttömök szórakoztatására"

Hat igen. Egyes anyukak meg meg vannak sertodve, hogy a 180 magas szerinte 50 kilos fiucskat lezavartuk a hintarol.

Es mikor latja hogy mar a csuszda mar le van szakitva az oszlop ki van dontve, Megkerdezi, "Jolvan, na! Most mit kell kiabalni?"

"vége van már annak az időnek is, hogy majd a lelkes apukák összebarkácsolják a játszóteret"

Lehet, de megorizni nekik kell!
Miert varjak el az emberek, hogy majd valaki osszegyujti a penzt, megepiti, akar evente.
Mert nekik az jar?
Multkor a Csonkason kifordultam a jatszoterrol.
Melette az oszlopon plakat, hogy szavazzak a gyar ellen mert veszelyezteti a gyermekeink egezseget. A jatszoteret meg uvegszilank boritja, a deszkak letepve es szetdobalva, rozsdas szogek allnak ki beloluk. Es ami a legmegdobbebtobb, voltak szulok gyerekekkel!
Nem tudom vajon mit gondolnak Ok errol.
Jo volna tudni.
Nekem egyszeru, nem megyek oda tobbet, ugyis messze van.
Maguknak csinaltak, megerdemlik.
De a tobbi jatszoteret nem hagyom!

süti beállítások módosítása