HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Újpest - Veresegyház 1-2

2007.10.24. 16:34 :: Horváth Zalán

Vasárnap az NB III. Mátra csoportjában szereplő Veresegyház VSK labdarúgó csapata az Újpest FC otthonában vendégszerepelt, ahol a "B" keret ellen 2-1 arányú győzelmet szerzett. Ella Ferenc sportköri elnök beszámolója szerint csapatunk remekül játszott, akár nagyobb különbségű győzelem is születhetett volna. A veresi gólokat Kiss Bence és Demény Gábor értékesítette. Veresegyház a bajnokság eddigi kilenc mérkőzéséből 5 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség birtokában jelenleg a táblázat 4. helyén tartózkodik, ami felülmúl minden várakozást, hiszen a kitűzött cél a jó középmezőny elérése, megtartása - tudtuk meg Ella Ferenctől.

A csapat következő meccsére most vasárnap, október 28-án kerül sor, amikor a Maglódi KSK együttesét fogadjuk. A kezdési időpont 13:30.

Szólj hozzá!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr92206127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása