HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Tápiószeléről elhoztunk 4 pontot

2008.03.26. 08:14 :: Kiss Péter

Szombaton nem indult a legjobban a tápiószelei vendég szereplésünk.Egy órás késéssel tudtunk csak elindulni,mert a busz defektet kapott és kereket kellett cserélni.A felnőtt mérkőzés 10 órakor kezdődött volna és mi fél 11-re értünk Tápiószelére.Gyors átöltözés és minimális bemelegítés után már kezdődött is a mérkőzés.Az előjeleket tekintve a csapat elég magabiztosan,végig vezetve nyert 6 góllal.A bajnokságban 3-5. helyen állunk 15 ponttal.Vasárnap 11 órakor a veresegyházi pályán fogadjuk a Maglód csapatát,nekik szintén 15 pontjuk van.Újabb fontos lépés a 4 közé kerüléshez.

Az ifjúsági csapat végig szoros mérkőzésen nagy bravúrt vitt véghez,1 góllal nyert a Tápiószele ellen,úgy hogy mindössze egy cserejátékosuk volt.Ezzel az ifi csapat 1 pontra megközelítette a 4. helyezettet és mivel az ellenlábasoknak nehezebb mérkőzéseik vannak hátra még van esélyük a 4 közé kerüléshez.Vasárnap fél 10-kor játszanak a Maglód,ami papírforma alapján kötelező győzelem kell hogy legyen.

Jöjjenek minél többen a hazai csapatnak szurkolni!!!

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr20396989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása