HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Kézilabda bajnoki hétvége

2008.03.18. 10:15 :: Kiss Péter

Felemásan sikerült a a hétvégén a bajnokság kezdete.A felnőtt csapat szombaton Erdőkertesen 31-25-re kikapott a rangadón.Főleg a két kapus közötti különbség döntötte el a mérközést.Vasárnap a Taksony elleni mérkőzést 36-18-re nyertünk,ami igazából papírforma eredmény,de az előző napi mérkőzés után nem sokan hittük volna,hogy ilyen összeszedetten tud játszani a csapat.Ez mutatja,hogy a csapatszellem nagyon jó és mentálisan is kezdünk összeállni.Az Erdőkertes elleni vereséggel nehezbb lesz a felsőházi rájátszásba jutni,mivel még 2 kiadó helyre négy csapat van akik egy győzelmen belül vannak egymáshoz képest. 

Az ifjúsági csapat 30-17-re nyert Erdőkertesen a papírformának megfelelően.A Taksony elleni rangadót pedig 27-25-re nyerték meg.Az eredmény végig szoros volt a rangadóhoz méltóan.Ezzel az eredménnyel még van esélyük a felsőházi rájátszásra,de ehhez most szombaton idegenben kell rangadót nyerni a Tápiószele ellen.

A következő bajnoki március 22-én szombaton Tápiószelén lesz.Az ifjúsági mérkőzés 10-kor,a felnőtt mérkőzés 11:30-kor lesz.Az 1-4.-be kerüléshez mindkét csapatunknak nyernie kell,ami Tápiószelén nem szokott könnyű lenni,de reméljük sikerül.

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr68385774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása