HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

„HELP – A dohányfüstmentes életért!” Veresegyházon is

2008.01.24. 15:37 :: Robotka

A SEGÍTSÉG – A dohányfüstmentes életért kampány az Európai Bizottság kezdeményezése, amelynek célja felhívni a figyelmet a dohányzás veszélyeire, segítséget nyújtani a leszokni vágyóknak, és tanácsokat adni azoknak, akik nem szeretnének rászokni a dohányzásra. A kampány hazai sajtókapcsolati, illetve rendezvényszervezési feladatait a Próbakő Kommunikáció végzi.

A kampány keretében immár harmadik éve végzünk szén-monoxid (CO) méréseket az ország egész területén. Ennek lényege, hogy a Brüsszelből kapott egyszerű CO-mérő berendezéssel teszteljük az érdeklődők kilélegzett CO-szintjét. Ezenkívül apró szóróajándékokat osztogatunk: ezek egy része a kampány szlogenjét és logóját tartalmazza, más részük pedig olyan hasznos információkat is közöl, mint például az Országos Egészségfejlesztési Intézet által üzemeltetett, helyi tarifával hívható dohányzásprevenciós telefonszámot (06-40/200-493).

Veresegyházon 2008. január 26-án, szombaton délután, a jégpályán várjuk az érdeklődőket.

 
Egy kis ízelítő a tavaly nyári munkákból:

http://www.freevlog.hu/video/7565.html

 A kampány hivatalos honlapja: www.help-eu.com

 Bővebb info: R. Nagy Gábor rnagy@t-online.hu

1 komment

Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr77310102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pem 2008.02.03. 18:17:09

Nem ártana egy-egy óvoda levegőjében is co mérést készíteni, ha ilyen lehetséges. Rendszeresen füstszagú volt a gyerek ruhája, pedig az ajtón lévő kiírás szerint senki sem dohányzott (lehet rászokott a gyerek?) Egy másik oviban rendszerint az ovi oldalánál dohányoznak a kik is? Akikre gyerekeinket bízzuk, mert egy bizonyos idő betöltése után kötelező! A közoktatási törvény szerint az óvodai nevelés kiegészíti a családit. Ebben az esetben megtanítják dohányozni?
süti beállítások módosítása