HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Jégpálya Veresegyházon

2008.01.23. 15:01 :: Horváth Zalán

Pribula László, a Drago Skorpiók Sport Egyesületének marketing felelősénél érdeklődtünk a januári programokról:

Decemberben volt már Mikulás bulink és iskolásoknak koriverseny.
A január 5-i amatőr jégkorongtornán 3 csapat nevezett: Sarki Rókák, Mogyoród Nuts és a Drago felnőtt amatőr csapata. A tornát a Sarki Rókák nyerték.
Sajnos a mostani január 18-19-i eseményeket elvitte az időjárás, mivel az eső és a rendkivüli meleg miatt nem volt használható a pálya.
A honlapon található további programok tervezetek, amelyek az időjárás és Dragomir György - aki a fő szervező - elérhetőségének függvénye, hiszen gyakran kell hétvégén is vidékre utaznia a csapattal mérkőzés miatt.

2 komment

Címkék: sport hoki jégpálya

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr47308689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nonoo 2008.05.27. 12:41:12

Csirkefarm Csonkáson!!!!!???????
Állatszerető vagyok, de ...nem azért építkeztem Csonkáson, hogy tőlem néhány házzal /Országbíró u.5./ egy csirkefarm telepítését és a vele járó bűzt, szemetet, zajt, fertőzésveszélyt el kelljen viselnem. Úgy tudtam, ezen a gyönyörű területen nem lehet nagy számban baromfit tartani. /Sőt, egyáltalán nem lehet. Itt pedig minimum 20-30 csirke lett, néhány napja, "eldugva" a ház mögé./ A ház közvetlen környezetében 9 kiskorú gyermek él, hát.... nem tudom, a szüleik hogyan vélekednek? És a közvetlen szomszédok? (Vagy mindent el kell viselniük a "jó" szomszédság miatt?) Hová kellene fordulni, hogy majd a nyári 40 fokos melegben, az orrfacsaró bűz (és egyebek) ne terjedjenek a csirketartók kerítésén túlra???!!!!!
süti beállítások módosítása