HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Teremtorna 3.forduló

2008.01.20. 21:15 :: Kiss Péter

A tegnapi mérkőzésen végig vezetve a csapat 35-29-re nyert.A következő hétvégén megkezdjük szereplésünket a Pest Megyei Kézilabda Szövetség által rendezett teremtornán.Erős csoportba kerültünk,három NB.II-es csapattal vagyunk egy csoportban.A Dunaharszti,Csömör és a Dorog van a csoportunkban.Felmérhetjük,hogy ilyen szintű csapatokkal szemben mire vagyunk képesek.Vasárnap délelőtt a gödi csarnokban fogunk két mérközést játszani.9-kor a Dunaharasztival,fél 12-kor pedig a Csömörrel.Aki tud jöjjön szurkolni a csapatnak.

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr45305011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása