HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Együttállás - kistérségi művészek kiállítása

2007.12.28. 09:48 :: Horváth Zalán

Gógucz Eleonóra vagyok a Veresi Alkotókör tagja. Én is részt vettem az Együttállás Kiállítás megnyitóján, december 23-án. A tárlaton a kistérség amatőr művészeti mutatják be alkotásaikat.

Volt aki fotót, volt aki olajfestményt hozott, de gyönyörű anyag  került bemutatásra a népi kerámiák, és szőnyegek közül is. Az ünnepséget Pásztor Béla polgármester úr nyitotta meg.

A közönséget a RUB együttes szórakoztatta, akinek két tagja mint kiállító művész is képviseltette magát: Bata Marika, és Tarcsi Dániel, ők tagjai az alkotókörnek is.

A kiállított munkákat január közepéig nézhetik meg az Innovációs Központban a 2. emeleti kiállító teremben.

A megnyitó után csembaló muzsikákban gyönyörködhettünk, majd egy óriási fenyőfa alatt beszélgethettünk nagyokat egy pohár jó bor mellett.

Szeretnénk, ha minél többen megnéznék a tárlatot, amit majd a kistérség professzionális  művészeinek kiállítása követ.

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás kistérség

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr76277032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása