HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Első cél: az iskolások

2007.09.27. 00:40 :: Horváth Zalán

Ma beszéltem Horváth Ferenccel a veresegyházi közösségi blogról és nagyon tetszett neki az ötlet. Apám, aki sok gyermeket megtanított sakkozni itt Veresegyházon az eltelt évtizedek alatt, elmesélte, hogy mostanában szó volt a tantestületben az iskolát érintő ügyek jobb publikálásáról, és arról az igényről, amit a szülők fogalmaztak meg: jelesül, hogy jó volna egy csatorna, ahol naprakész információkat kaphatnának a gyermekekkel kapcsolatos témákról.
Nos, A MI VERESEGYHÁZUNK közösségi portál, pont ilyen céllal jött létre. Egy-két vállalkozó szellemű pedagógus rendszeresen írhatna az iskolai programokról, és akár felhívást, közleményt is intézhetne a szülőkhöz, gyermekekhez az internet láthatatlan vezetékein keresztül. Természetesen a diákságra is számítunk, hiszen egy osztálykirándulás, tanulmányi verseny, sportesemény elegendő ok arra, hogy arról rövid élménybeszámoló keretében, képekkel illusztrálva mások is tudomást szerezzenek.
Bízom benne, hogy lesznek majd végzett diákok is, akik szívesen beszámolnak középiskolás élményeikről, hiszen egyre több a hasonló korú fiatalok száma, és talán szívesen olvasgatnának egymás ügyes-bajos dolgairól.

Bevallom, nagyon számítok a Veresen élő főiskolás-egyetemista fiatalokra is, akik friss hírekkel, hasznos tudnivalókkal töltik meg ezeket az oldalakat, de akár irodalmi írások, rövid lélegzetű művek is helyet kaphatnak a blogon. Minél színesebb, változatosabb témák jelennek meg, annál inkább magunkénak érezzük ezt a kibontakozó portált, és ezt a szép várost egyaránt.

Szólj hozzá!

Címkék: iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr84178202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása