HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Vigyázat tolvajok!

2008.08.19. 11:07 :: Horváth Zalán

Több alkalmi lopás is történt a hétvége során Gödöllőn illetve a környéken lévő nagyáruházakban.

2008.08.15 17:40-kor a Csömörön lévő áruház területén lopott el az ismeretlen elkövető egy válltáskát, benne személyes iratokkal, készpénzzel, mobiltelefonnal és személyes tárgyakkal. A lopással okozott kár: 220.000.- Ft.
 
Szintén a tulajdonos figyelmetlenségét használta az a személy, aki 2008.08.15-én a délutáni órákban Veresegyház egyik bevásárlóközpontjában ellopta egy hölgy táskáját.
Miközben a sértett a csomagtartóban elhelyezte a vásárolt élelmiszereket, az elkövető az autó jobb első üléséről tulajdonította el táskát, benne mobiltelefon, bankkártya, készpénz, 50 ezer forint a lopással okozott kár.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr6622741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása