HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Városfejlesztés 2008-2013

2008.07.20. 14:26 :: Horváth Zalán

Veresegyház város megújult hivatalos honlapjáról letölthető az Integrált városfejlesztési stratégia, melyet a Szinergia Kft. készített 2008 áprilisában. A hat évre előretekintő anyag négy akcióterületet fogalmaz, meg a város fő fejlesztési területe gyanánt.

  1. A termálturizmus fejlesztése, zöldmezős beruházás keretében
  2. Ipari park kialakítása
  3. A városközpont további fejlesztése 1,8 mrd forintos EU pályázat segítségével
  4. Zöld folyosó kialakítása

Az új 2000 fő befogadására alkalmas termálfürdő és a hozzá tartozó 500 férőhelyes hotel 2 milliárdos költségvetésében a magánbefektetőknek komoly szerepet szánnak. A beruházás kiegészülne egy sportpályával ahol egy minigolf pálya is kialakításra kerülne. A beruházás előkészítésére, infrastruktúrális bővítésre az önkormányzat 2010-ig saját erőből 1 milliárd forintot tervez fordítani.

A zöld folyosó programban a Medvefarm bővítése, a termálstrand korszerűsítése, a befogadóképesség 500 fősre bővítése, a tavak vizminőségének javítása, sétálóutak és kerékpárutak építése szerepel.

A szép tervek megvannak, már csak a megfelelő anyagi források felkutatása a feladat.

http://www.veresegyhaz.hu/

 

Szólj hozzá!

Címkék: környezet városháza

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr75576642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása