HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

A veresi Posta nem támogatja az életmentő véradást!

2009.05.18. 20:36 :: Horváth Zalán

Második éve segítem a Vöröskereszt munkáját abban, hogy a veresegyházi véradásokra felhívó plakátokat hordom szét a városban társadalmi munkában.

48 felhívást teszek ki a település különböző intézményeiben, boltjaiban. Minden helyen nagyon kedvesen, szívesen, szolgálatkészen fogadnak, segítenek a kitűzésben is.
Eddig a posta is ezen intézmények közé tartozott. Három hónappal ezelőtt – a februári véradást megelőzően – is vittem a postára a plakátot. A fiókvezetőt nem találtam, viszont a 3. ablaknál ülő hölgy mereven és ridegen elutasított. Gondoltam, hogy ez egy beosztotti félretájékozottság miatt van, így most, a májusi felhívást már a fiókvezetővel tudtam volna „engedélyeztetni”. Legnagyobb megrökönyödésemre ő is elutasított, nyilván felső zrt szintű utasításra hivatkozva.
Nem kívánom egyetlen postai vezetőnek sem, hogy neki, vagy családtagjának szüksége legyen egyszer életmentő vérre! Nem edény-, zokni vagy bugyi-árus házalóként mentem oda, hanem úgy gondolom, hogy ennél nagyobb KÖZÉRDEK talán nincs!
Azt sem tudom, hogy egy – még - állami tulajdonban lévő vállalat megteheti-e, hogy egy igazán fontos közérdekű plakátnak ne adjon helyet! Ha igen, akkor nagyon-nagyon szomorúnak kell lennünk!
 
2009. május 18.
 
                                                                               Lencsés Csaba
                                                                  66-szoros véradó, önkéntes segítő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr761130254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása