HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Újra 10 veresegyházi úszó az országos dobogón

2009.02.17. 21:57 :: Horváth Zalán

Már szinte hazajár városunk úszó különítménye Székesfehérvárra, a diákolimpia országos döntőre. Február 7-én, 8-án is így tettünk, és ismét nagyon szép sikereket értek el úszópalántáink.

 

A III. korcsoportos ( 12 – 13 évesek ) 6 x 50 m-es fiú váltónk ezüstérmet nyerve a dobogó második fokára állhatott. A váltó tagjai: Szalma Szabolcs, Alkonyi Kristóf, Dér Kristóf, Léber Zsombor, Sebestyén Botond, Orosz Bence. ( 1.sz. kép )

Ez az eredmény azért is különösen értékes, mert az „A” kategóriában született, ahol az egyesületben igazolt úszók is indulnak.

Ebben a korcsoportban a leány váltónk az ország 9. legjobb csapata lett, ami szintén megbecsülendő teljesítmény Alkonyi Annától, Nagy Laurától, Hegyi Dórától, Sallay Zsófitól, Bojsza Fannitól és Király Annától.

 

A II. korcsoportos ( 10 – 11 évesek )  4 x 50 m-es leány váltónk remek küzdéssel a bronzérmet szerezte meg. Balogh Vivien, Szegedi Sára, Ábele Nóra és Kardos Viktória érte  el  ezt a szép sikert.( 2.sz. kép )

Ebben a korcsoportban a fiú váltónk ( Lakatos Dávid, Katona Ádám, Nagy Norbert, Gombos Barnabás ) a 8. helyet szerezte meg!

 

Egyetlen fiatalember, aki egyéniben vívta ki a részvételi jogot; Szász Csongor, aki 50 m gyorson és 50 m háton is Pest megye bajnokaként vehetett részt az országos döntőn, és dicséretesen a középmezőnyben végzett!

 

Sokadszor írom le nevüket e szép sikerek kovácsainak,  de mindig örömmel teszem, és gratulálok Csombor Zoltánnak, Csomborné Halmai Ágnesnek és Varróné Hegedűs Gabriellának.

 

Lencsés Csaba

az iskolai sportkör ügyvezetője

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr3949536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása