HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

NAGY VERESEGYHÁZI SIKEREK A SAKK DIÁKOLIMPIA PEST MEGYEI EGYÉNI DÖNTŐJÉN!

2009.02.17. 21:48 :: Horváth Zalán

Molnár Tímea és Horváth Sára az országos döntőbe jutott!

 

2009.  02. 14-én a gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskolában rendezték meg a sakk diákolimpia idei Pest megyei egyéni döntőjét az I. és II. korcsoportban. Megyénk legjobb kis sakkozóinak nagy versengésén természetesen ott voltak iskolánk legkiválóbb alsó tagozatos sakkozói is, 7 lány és 8 fiú. A 2.g (6), a 3.f (5) és a 4.c (3) delegálta a legtöbb versenyzőt.

Nagy volt a tét, ugyanis a diákolimpia megyei bajnoka egyben jogot nyer az országos döntőn való részvételre. Ez végül is 2 versenyzőnknek is sikerült, s Markó Csanád bajnoki címe is csak egyetlen játszmán múlt. Azt is meg kell említeni, hogy példás volt valamennyi versenyzőnk küzdőszelleme, mindenki igyekezett tudása legjavát nyújtani.

 

A veresegyházi sakkozók kiemelkedő eredményei:

 

I. korcsoport

Lányok

I. helyezett (Pest megye bajnoka): Molnár Tímea 3.f

IV. helyezett: Pillmann Laura 2.g

VI. helyezett: Bánsági Panna 2.g

 

Fiúk

III. helyezett: Markó Csanád 2.g

IV. helyezett: Csapó Bence 2.g

 

II. korcsoport

Lányok

I. helyezett (Pest megye bajnoka): Horvát Sára 4.c

IV. helyezett: Tőke Tímea 4.c

V. helyezett: Sviridova Polina 4.c

VI. helyezett: Forján Lilla 3.f

 

Folytatódnak a megyei diákolimpiai küzdelmek: február 28-án a felső tagozatosok egyéni döntője következik, március 14-én pedig a csapatversenyen kell majd helytállniuk legjobbjainknak.

Ezeken a versenyeken is van esélyünk az országos döntőbe jutásra, s esélyeinket szeretnénk is valóra váltani. De ezért a sakktáblák mellet sokat kell még tenni!

 

Horváth Ferenc, sakktanár

 

Szólj hozzá!

Címkék: sakk

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr93949519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása