HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

Veresi kézilabda

2008.09.04. 12:11 :: Kiss Péter

Az előző bajnokságban sikerült megszereznünk az 5. helyet.Az idei szezonnak egy új kapussal vágunk neki és reméljük megoldja a kapus gondjainkat.Mindenképpen érem szerzés a cél,lehetőleg minél fényesebb.Az 1. fordulóban a Tápiószelét magabiztosan verte a csapat 26-15-re.

Az ifjúsági csapat is 5. lett tavaly.A mostani szezonnak kicsit meggyengülve vágtak neki,mert eligazolt az egyik alapember és mivel nincsenek túl sokan ez elég nagy érvágás.Az első mérkőzésen ez ki is ütközött,hogy kevesen vannak.Félidőben még 14-14-re álltak a Tápiószele ellen,a végén mégis 10 gólos vereség lett a vége.Náluk mindenképp az a cél,hogy megtartsák az 5.helyet és sikerüljön bőviteni a keretet.

A következő mérkőzésünkön a helyi rangadót vívjuk az Erdőkertes ellen.Az időpontot még nem tudom megmondani,mert átakarják tenni másik napra és még nincs végleges megoldás.Amint megtudom közzéteszem,hogy minél többen tudjanak jönni szurkolni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr31647999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása