HTML

A mi Veresegyházunk

Közösségi blog Veresegyház mindennapjairól. Szeretnél szerkesztő lenni? Írj egy e-mailt: horvath.zalan@index.hu Hozzászólnál? Regisztráj a www.pass.inda.hu oldalon!

IndaFotó képek

Friss topikok

Linkblog

A Veresegyházi Asszonykórus

2008.02.06. 17:23 :: VA

2006 év végén többek között Janicsák István, a Z'zi Labor együttes motorja és frontembere 20 éves népszerűsítő tevékenységéért kapott kitüntetést városunktól. A Veresegyházi Asszonykórus vitathatatlanul országos hírnévre tett szert amikor a Honky Tonk Woman folyt a rádióból-tévéből. Ennek a marketing hatása máig tart, tőlem is sokszor kérdezik viccesen, hogy van az Asszonykórus?

Nos, Janicsák (mint egykori Zizi laboros) 6 asszonnyal ”turnézik”, és fellépéseket vállal. A http://www.zi-zilaborzenekar.hu/ honlapon viszont mindebből nem sok tapasztalható, hiszen 2005-óta nincs frissítve.

A régi videoklipben szereplő asszonykórus tehát már nem létezik, viszont van Hagyományőrző Népi Együttes (40-50 fő), aki a régi hagyomnányok megőrzésével foglalkozik.

Aki kíváncsi az együttesre és egyúttal szeretne egy jót farsangolni, annak ajánljuk a február 9-én megtartandó Menyecske Bált, melyre a Művelődési házban kerül sor.

Szólj hozzá!

Címkék: asszonykórus

A bejegyzés trackback címe:

https://veresegyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr25328217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása